Hedendaagse en betaalbare kunst in regio Eindhoven

Galerie en Kunstuitleen Hans Persoon beschikt over een brede collectie hedendaagse kunst. In een galerieruimte van 300 m2 tonen wij schilderijen, beelden en fotografie van een selectie groep kunstenaars. Al ruim 30 jaar presenteren wij kunst in de regio Eindhoven. Sedert oktober 2013 hebben we dit voortgezet op de sfeervolle en inspirerende locatie van Domein Oogenlust in Eersel. Een plek waar beleving op de eerste plaats komt. Laat u verrassen door de sfeerbepalers van Oogenlust, Van Valderen , de beeldentuin en de galerie. Wij adviseren u graag en presenteren vrijblijvend de kunstwerken bij u thuis.

Actueel


18 november t/m 6 januari 2018
Een belevingsexpositie met bijzondere kunst.

Albert Heijdens maakt gebruik van en experimenteert met materiaal als zink en lood, lak en papier. Hij is een materieschilder. De stad, een bron van inspiratie voor Toos van Holstein. Zo zijn er een aantal volstrekt persoonlijke cityscapes ontstaan. Het stadsbeeld is ook voor Carl Soete een vast onderwerp. een speeltuin aan tekens, symbolen, vormen en kleuren. In de sculpturen van Miep Maarse spelen dieren een grote rol. Haar dieren krijgen herkenbare menselijke trekken.
Lees verder


Kunstuitleen

Maandelijks worden nieuwe werken in de collectie opgenomen voor uitleen of verkoop. Alle vaste kunstenaars zijn in de collectie van de kunstuitleen vertegenwoordigd. Voor een goede indruk van de kunstwerken is het raadzaam de kunstuitleen op locatie te bezoeken.